ΓΔ: 2513.22 0.84% Τζίρος: 242.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Κιμ Γιονγκ Ουν πορτρέτο

Συνάντηση Μεντβέντεφ με Κιμ Γιόνγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ συναντήθηκε με τον Κιμ Γιόνγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα, ευχαριστώντας τον για τη στήριξη στη ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία και μεταφέροντας χαιρετισμούς του Πούτιν, σύμφωνα με ρωσικά μέσα.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και πρώην πρόεδρος της χώρας, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κιμ Γιόνγκ Ουν, σύμφωνα με ρωσικά κρατικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μεντβέντεφ ευχαρίστησε τη Βόρεια Κορέα για την υποστήριξή της στη στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, ενώ μετέφερε και τους προσωπικούς χαιρετισμούς του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανοί στρατιώτες στολών
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν δίνει σε Κίνα και Ρωσία ευκαιρία να μελετήσουν τον στρατό των ΗΠΑ

Ο πόλεμος στο Ιράν πρόσφερε σε Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα την ευκαιρία να παρατηρήσουν από κοντά τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, αλλά και τη χρήση νέων οπλικών συστημάτων.
s400 system
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία και Τουρκία συζητούν για πιθανή μεταπώληση των S-400 σε τρίτη χώρα

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι Ρωσία και Τουρκία βρίσκονται σε επαφές για ενδεχόμενη μεταπώληση των S-400 από την Άγκυρα σε τρίτη χώρα, υπογραμμίζοντας πως απαιτείται ρωσική άδεια για μια τέτοια ενέργεια.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Ουκρανικό χτύπημα σε δύο ρωσικές δεξαμενές πετρελαίου

Η Ουκρανία έπληξε δύο ρωσικές δεξαμενές πετρελαίου μακριά από το μέτωπο, σύμφωνα με τον Ζελένσκι, ενώ ανέφερε και επιθέσεις σε αντλιοστάσιο στην Ούφα και τερματικό στη Ροστόφ ως απάντηση στη ρωσική επιθετικότητα.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Μόσχα καταγγέλλει τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ για στήριξη της Ουκρανίας

Η Μόσχα καταδίκασε τις δεσμεύσεις του ΝΑΤΟ υπέρ της Ουκρανίας στη σύνοδο της Άγκυρας ως «ανεύθυνες», κατηγορώντας τους Ευρωπαίους συμμάχους για προετοιμασία ένοπλης σύγκρουσης και ενίσχυση της στρατιωτικοποίησης στην Ευρώπη.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιτρέψουν στην Ουκρανία να φτιάξει Πάτριοτ πυραύλους

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα επιτρέψουν στην Ουκρανία να κατασκευάσει πυραύλους Patriot, ενώ τόνισε πως τόσο Ρωσία όσο και Ουκρανία επιθυμούν τον τερματισμό του πολέμου. Το Patriot χαρακτηρίζεται ως αμυντικό όπλο.