ΓΔ: 2730.7 0.77% Τζίρος: 34.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:57:38
Οπαδοί στο Etihad Stadium
Οπαδοί περπατούν προς το Etihad Stadium πριν τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι.

Στόουνς: "Σκέφτηκα να τα παρατήσω με το ποδόσφαιρο"

Ο Τζον Στόουνς αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο λόγω συνεχών τραυματισμών, έχοντας μείνει εκτός δράσης σχεδόν όλη τη σεζόν 2024/25. Πλέον, είναι ξανά υγιής και επιστρέφει στην Εθνική Αγγλίας.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Αγγλίας, Τζον Στόουνς, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι την περασμένη σεζόν σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. Η δήλωσή του ήρθε μετά από μια περίοδο με συνεχείς τραυματισμούς, οι οποίοι είχαν σημαντική επίδραση στην καριέρα του.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024/25, ο 31χρονος αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στον αστράγαλο και τους οπίσθιους μηριαίους. Οι τραυματισμοί τον κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε μόλις 24 εμφανίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Πλέον, ο Στόουνς έχει αναρρώσει πλήρως και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ στα επόμενα παιχνίδια της Αγγλίας με Ουαλία και Λετονία.

Σε δηλώσεις του στο BBC Radio, ο διεθνής Άγγλος αμυντικός ανέφερε: «Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, σε σημείο που σκέφτηκα να τα παρατήσω». Εξήγησε ότι παρά το γεγονός πως ακολούθησε όλες τις οδηγίες και παρέμεινε επαγγελματίας, οι τραυματισμοί δεν σταματούσαν, κάτι που επηρέασε ψυχολογικά τον ίδιο.

Ο Στόουνς πρόσθεσε: «Όταν η Σίτι μου ζήτησε να βρω νέο κίνητρο, είπα 'θα παλέψω'. Αυτό κάνω από παιδί, γιατί να σταματήσω τώρα; Έχω μέσα μου το μαχητικό πνεύμα και τη νοοτροπία του νικητή που δεν θέλει να τα παρατήσει».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κενές μπλε κερκίδες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Πέθανε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής μετά από τραυματισμό σε αγώνα

Έχασε τη ζωή του ο 16χρονος Άνι από τον Βύρωνα Καβάλας, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Θάσο, όταν προσέκρουσε σε τοιχίο εκτός γηπέδου στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Μάχη για τη ζωή δίνει 16χρονος ποδοσφαιριστής στη ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Βύρωνα Καβάλας, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνα στη Θάσο. Τα επόμενα 48ωρα είναι καθοριστικά για την εξέλιξή του.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 23χρονου στην Τούμπα για χρήση λέιζερ στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 23χρονος έξω από το γήπεδο της Τούμπας, καθώς φέρεται να χρησιμοποιούσε λέιζερ προς παίκτες και πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας κατά τη διάρκεια αγώνα. Το λέιζερ κατασχέθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.
Κώστας Καραμανλής ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξάνθη: Ο Κώστας Καραμανλής τίμησε τον Αντώνη Αντωνιάδη σε εκδήλωση

Ο Κώστας Καραμανλής τίμησε τον Αντώνη Αντωνιάδη σε εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δομάζο και τις αξέχαστες στιγμές του στον Παναθηναϊκό, με αφορμή το νέο βιβλίο για τη ζωή του μεγάλου ποδοσφαιριστή.
σημαία του Μεξικού
ΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: 4 νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς μετά από αγώνα ποδοσφαίρου

Τέσσερις νεαροί δολοφονήθηκαν από ενόπλους λίγο μετά από ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στο χωριό Μάλβας του Μεξικού. Οι δράστες παραμένουν άγνωστοι, ενώ η περιοχή μετρά περίπου 1.500 κατοίκους.