ΓΔ: 2069.6 0.80% Τζίρος: 201.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
Μπάλα ποδοσφαίρου στο γήπεδο με φώτα στο βάθος, ιδανική για ειδήσεις αθλητισμού.

Τροσάρ: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω από την Άρσεναλ»

Ο Λεάντρο Τροσάρ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε θέμα αποχώρησής του από την Άρσεναλ, παρά τα σενάρια, και δηλώνει ευχαριστημένος στην ομάδα, αποδίδοντας τις φήμες σε τραυματισμό και περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην αρχή της σεζόν.

Ο Βέλγος επιθετικός Λεάντρο Τροσάρ ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα αποχώρησής του από την Άρσεναλ στην αρχή της σεζόν, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να σκέφτεται τη μεταγραφή. Ο Τροσάρ εντάχθηκε στο δυναμικό της Άρσεναλ το 2023 από τη Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον και μετρά 97 συμμετοχές στην Premier League, έχοντας σημειώσει 21 γκολ.

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, ο Τροσάρ τόνισε ότι «η αποχώρηση δεν ήταν ποτέ πραγματική επιλογή» και δήλωσε πως αισθάνεται πολύ καλά στην ομάδα του Λονδίνου. Η δήλωσή του πραγματοποιήθηκε καθώς η Εθνική Βελγίου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον προκριματικό αγώνα του Μουντιάλ με τη Βόρεια Μακεδονία, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.

Όπως διευκρίνισε, η φημολογία περί αποχώρησης σχετίστηκε με έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της σεζόν και την περιορισμένη συμμετοχή του στα πρώτα παιχνίδια.

Πλέον, ο Τροσάρ έχει εδραιώσει τη θέση του στο ρόστερ των «κανονιέρηδων», οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της Premier League. Ο ίδιος επεσήμανε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος τόσο για την προσωπική του απόδοση όσο και για την πορεία της Άρσεναλ.

Η Εθνική Βελγίου έχει μπροστά της δύο κρίσιμους αγώνες αυτή την εβδομάδα, αρχίζοντας από την αναμέτρηση με τη Βόρεια Μακεδονία και στη συνέχεια το εκτός έδρας ματς με την Ουαλία στο Κάρντιφ.

Ο Τροσάρ υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας είναι η νίκη την Παρασκευή, ώστε να ταξιδέψουν στην Ουαλία με ανεβασμένη ψυχολογία. Τόνισε, επίσης, τη σημασία του να μην υποτιμηθεί η Βόρεια Μακεδονία και επεσήμανε ότι η γρήγορη επίτευξη του στόχου θα δώσει το προβάδισμα στο Βέλγιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
ΔΙΕΘΝΗ

Μονακό: Σε επαφές με Τέρζιτς για διάδοχο του Χούτερ

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Μονακό, με πιθανό διάδοχο του Άντι Χούτερ τον Γερμανό Έντιν Τέρζιτς. Ο Χούτερ και το επιτελείο του παραμένουν προσωρινά, αλλά η αντικατάστασή τους φαίνεται να είναι θέμα χρόνου.
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
ΔΙΕΘΝΗ

Μικρό πρόβλημα για Μπαπέ, νέα απουσίες στη Γαλλία στα προκριματικά

Ο Κιλιάν Μπαπέ ακολουθεί θεραπεία για ήπιο πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο, το οποίο δεν ανησυχεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ντεσάν. Θα επανεκτιμηθεί μαζί με το ιατρικό τιμ ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ.