ΓΔ: 2087.2 1.05% Τζίρος: 225.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
Μπάλα ποδοσφαίρου στο γήπεδο με φώτα στο βάθος, ιδανική για ειδήσεις αθλητισμού.

Τροσάρ: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω από την Άρσεναλ»

Ο Λεάντρο Τροσάρ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε θέμα αποχώρησής του από την Άρσεναλ, παρά τα σενάρια, και δηλώνει ευχαριστημένος στην ομάδα, αποδίδοντας τις φήμες σε τραυματισμό και περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην αρχή της σεζόν.

Ο Βέλγος επιθετικός Λεάντρο Τροσάρ ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα αποχώρησής του από την Άρσεναλ στην αρχή της σεζόν, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να σκέφτεται τη μεταγραφή. Ο Τροσάρ εντάχθηκε στο δυναμικό της Άρσεναλ το 2023 από τη Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον και μετρά 97 συμμετοχές στην Premier League, έχοντας σημειώσει 21 γκολ.

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, ο Τροσάρ τόνισε ότι «η αποχώρηση δεν ήταν ποτέ πραγματική επιλογή» και δήλωσε πως αισθάνεται πολύ καλά στην ομάδα του Λονδίνου. Η δήλωσή του πραγματοποιήθηκε καθώς η Εθνική Βελγίου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον προκριματικό αγώνα του Μουντιάλ με τη Βόρεια Μακεδονία, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.

Όπως διευκρίνισε, η φημολογία περί αποχώρησης σχετίστηκε με έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της σεζόν και την περιορισμένη συμμετοχή του στα πρώτα παιχνίδια.

Πλέον, ο Τροσάρ έχει εδραιώσει τη θέση του στο ρόστερ των «κανονιέρηδων», οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της Premier League. Ο ίδιος επεσήμανε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος τόσο για την προσωπική του απόδοση όσο και για την πορεία της Άρσεναλ.

Η Εθνική Βελγίου έχει μπροστά της δύο κρίσιμους αγώνες αυτή την εβδομάδα, αρχίζοντας από την αναμέτρηση με τη Βόρεια Μακεδονία και στη συνέχεια το εκτός έδρας ματς με την Ουαλία στο Κάρντιφ.

Ο Τροσάρ υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας είναι η νίκη την Παρασκευή, ώστε να ταξιδέψουν στην Ουαλία με ανεβασμένη ψυχολογία. Τόνισε, επίσης, τη σημασία του να μην υποτιμηθεί η Βόρεια Μακεδονία και επεσήμανε ότι η γρήγορη επίτευξη του στόχου θα δώσει το προβάδισμα στο Βέλγιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάλα Champions League
ΔΙΕΘΝΗ

Κέιν: Εξήρε την πρόοδο και τη νοοτροπία του Μάικλ Ολίσε

Ο Χάρι Κέιν αποθέωσε τον Μάικλ Ολίσε για την εξαιρετική του νοοτροπία και τη διαρκή διάθεση βελτίωσης, ενόψει του αγώνα της Μπάγερν με την Άρσεναλ. Ο Ολίσε ξεχωρίζει με εντυπωσιακά στατιστικά και ηγετική παρουσία.
Σημαία Λιβάνου
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ινφαντίνο απέκτησε τη λιβανέζικη υπηκοότητα με προεδρικό διάταγμα

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, απέκτησε λιβανέζικη υπηκοότητα με προεδρικό διάταγμα, καθώς η σύζυγός του είναι Λιβανέζα. Ο ίδιος τόνισε ότι νιώθει περήφανος για την επίσημη απόκτηση της ιθαγένειας.
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
ΔΙΕΘΝΗ

Μουντιάλ 2026: Τα 4 γκρουπ δυναμικότητας που ανακοίνωσε η FIFA

Η FIFA ανακοίνωσε πως Ισπανία, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία δεν θα συναντηθούν πριν τα ημιτελικά του Μουντιάλ αν τερματίσουν πρώτες στους ομίλους τους, λόγω του νέου φορμάτ και των κανονισμών της κλήρωσης.
Μπάλα Champions League
ΔΙΕΘΝΗ

Αρτέτα: Να δείξουμε την ίδια ενέργεια και με την Μπάγερν

Ο Μικέλ Αρτέτα ζήτησε από παίκτες και φιλάθλους της Άρσεναλ να δείξουν το ίδιο πάθος και αφοσίωση κόντρα στη Μπάγερν όπως στη νίκη με 4-1 επί της Τότεναμ, ώστε να συνεχίσουν με θετικό αποτέλεσμα στο Champions League.