ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Σημαίες Ελλάδας Ισραήλ

Ισραήλ: Απέλαση 171 ακτιβιστών για τη Γάζα σε Ελλάδα και Σλοβακία

Το Ισραήλ απελαύνει 171 ακτιβιστές του στολίσκου βοήθειας προς τη Γάζα, μεταξύ αυτών και τη Γκρέτα Τούνμπεργκ, σήμερα προς Ελλάδα και Σλοβακία.

Το Ισραήλ προχώρησε στην απέλαση 171 ακτιβιστών που συμμετείχαν στον στολίσκο μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των αρχών.

Μεταξύ των απελαθέντων βρίσκεται και η γνωστή περιβαλλοντική ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ. Οι ακτιβιστές επαναπροωθήθηκαν στην Ελλάδα και τη Σλοβακία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Ελλάδας Ισραήλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

22 αρχαιότητες επέστρεψαν από το Ισραήλ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Η Ελλάδα παρέλαβε 22 αρχαιότητες που επαναπατρίστηκαν από το Ισραήλ, με την τελετή να πραγματοποιείται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Η Λ. Μενδώνη τόνισε τη σημασία της συνεργασίας των δύο χωρών κατά της αρχαιοκαπηλίας.
Σημαίες Ελλάδας Ισραήλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Ευ. Τουρνά με την Ισραηλινή πρέσβη στην Ελλάδα

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Ευάγγελος Τουρνάς, συναντήθηκε με τη νέα πρέσβη του Ισραήλ, Πνινάτ Γιανάι, συζητώντας την ενίσχυση της συνεργασίας στην πολιτική προστασία και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας για φυσικές καταστροφές.
Μνημείο Ισραηλινών θυμάτων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ισραηλινή Πρεσβεία για τα 3 χρόνια από την επίθεση της Χαμάς

Με αφορμή τρία χρόνια από την επίθεση της Χαμάς, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα τονίζει ότι «ο λαός του Ισραήλ ζει». Σε ανάρτησή της τιμά θύματα και ήρωες, επιλέγοντας την ελπίδα, και συνοδεύει το μήνυμα με συγκλονιστικό βίντεο.
Καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΑΜ Τουρκίας: Καλώδια μόνο με συντονισμό με Άγκυρα

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας επαναφέρει την απαίτηση για προηγούμενο συντονισμό Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ σε έργα εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας, ενώ κατηγορεί Λευκωσία για αύξηση έντασης λόγω εξοπλισμών και συνεργασιών.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με νέα πρέσβειρα Ισραήλ για τουριστική συνεργασία

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε τη νέα πρέσβειρα του Ισραήλ, Pninat Yanay, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ και τη δέσμευση για περαιτέρω συνεργασία και κοινές πρωτοβουλίες στον τουρισμό.