ΓΔ: 2628.73 0.65% Τζίρος: 272.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Big Ben και Μετρό
Φωτο: Shutterstock

Βόρειο Λονδίνο: Πυρκαγιά στην κατοικία του Βρετανού πρωθυπουργού

Η είσοδος της οικίας του Κιρ Στάρμερ καταστράφηκε από πυρκαγιά νωρίς το πρωί. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η αστυνομία ερευνά τα αίτια.

Η είσοδος του σπιτιού του Βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ υπέστη ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αναφέρει: «Τη Δευτέρα 12 Μαΐου στις 1:35 π.μ., η αστυνομία ειδοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου για πυρκαγιά σε οικία. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. 

Προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του ακινήτου. Κανείς δεν τραυματίστηκε. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. Αστυνομικοί βρίσκονται στην τοποθεσία μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες»

Αξίζει να σημειωθεί πως η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγες μόλις ώρες πριν από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Βρετανός πρωθυπουργός για τη Λευκή Βίβλο του μεταναστευτικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανική σημαία Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Θετικά σχολιάζει ο ΓΓ ΟΗΕ Γκουτέρες για το Κυπριακό

Η βρετανική κυβέρνηση στηρίζει την πρόθεση του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για νέο γύρο συνομιλιών στο Κυπριακό, εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες. Επιβεβαιώνει τη διαχρονική της στήριξη στη λύση υπό τον ΟΗΕ.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ζελένσκι συναντά τον Βρετανό πρωθυπουργό πριν ταξιδέψει στην Ουάσινγκτον

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Άντι Μπέρναμ συναντά τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι, στοχεύοντας σε συμφωνία για drones. Ο Ζελένσκι θα μεταβεί και στην Ουάσινγκτον για συνομιλίες με τον Τραμπ σχετικά με την αντιαεροπορική άμυνα.
Τοπίο του Λονδίνου
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε σύγκρουση πλωτού στη γέφυρα Γουεστμίνστερ

Πέντε Βρετανοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν πλωτό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας συγκρούστηκε με τη Γέφυρα του Γουεστμίνστερ. Ορισμένοι έπεσαν στο νερό αλλά διασώθηκαν άμεσα. Νοσηλεύονται και αναμένεται ενημέρωση για την κατάστασή τους.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: 14χρονος αρνείται τις κατηγορίες για σχεδιασμό επιθέσεων σε τζαμιά

Ένας 14χρονος στο Λονδίνο, κατηγορούμενος για σχεδιασμό επιθέσεων σε τζαμιά υπό την επιρροή ακροδεξιάς ιδεολογίας, δήλωσε αθώος στο δικαστήριο για προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών και ρατσιστικής φθοράς.
Κιρ Στάρμερ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Στάρμερ: Βρετανική βοήθεια 300 εκατ. ευρώ για μαχητικά Gripen στην Ουκρανία

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ, στην τελευταία του επίσκεψη στην Ουκρανία πριν αποχωρήσει, ανακοίνωσε βοήθεια 300 εκατ. ευρώ και συνεργασία με Σουηδία για 16 μαχητικά. Ο Ζελένσκι τον ευχαρίστησε για τη στήριξη του ΗΒ.