ΓΔ: 2056.38 1.09% Τζίρος: 221.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Σημαία Ισπανίας
Η εθνική σημαία της Ισπανίας με το εθνόσημο και έντονα χρώματα.

Ισπανία: Πέντε νεκροί και τέσσερις τραυματίες από δυστύχημα σε ορυχείο

Ο επικεφαλής της περιφέρειας Αντριάν Μπαρμπόν κήρυξε διήμερο πένθος και ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ.

Πέντε ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σε δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα σε ανθρακωρυχείο στην ισπανική περιφέρεια Αστούριας (βόρεια), όπως ανακοίνωσαν οι περιφερειακές υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.

Άλλοι δύο εργαζόμενοι δεν έπαθαν τίποτα.

Οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης ανέφεραν πως υπήρξε πρόβλημα με μια μηχανή μέσα στο ορυχείο στην Ντεγκάνια στις 9:32 τοπική ώρα (10:32 ώρα Ελλάδας). Τρία ελικόπτερα και δύο ασθενοφόρα έχουν σταλεί στο σημείο.

Ο επικεφαλής της περιφέρειας Αντριάν Μπαρμπόν κήρυξε διήμερο πένθος και ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλεμος στη Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα: Τουλάχιστον 46 νεκροί

Τουλάχιστον 46 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα, με 36 θύματα εντός της πόλης, σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας. Πτώματα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία αλ Σίφα και αλ Μααμαντάνι.