ΓΔ: 2120.71 -0.01% Τζίρος: 148.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Γερμανοί αστυνομικοί πλάτη
Φωτο: Shutterstock

Τουλάχιστον δύο νεκροί στο Μανχάιμ, με γερμανική υπηκοότητα ο δράστης

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και από πέντε έως δέκα τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στο κέντρο του Μάνχαϊμ.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε έως δέκα ακόμη τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος στο κέντρο του Μανχάιμ.

Ο οδηγός έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος, ενώ, σύμφωνα με την BILD έχει γερμανική υπηκοότητα και είναι 40 ετών.

Στην περιοχή του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, καθώς οι αρχές δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να υπήρχαν περισσότεροι δράστες. Ζητούν δε από τους πότες να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γερμανική Αστυνομία νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο 18χρονοι νεκροί στη Γερμανία από ατυχήματα με πυροτεχνήματα

Δυο 18χρονοι έχασαν τη ζωή τους από τραύματα που υπέστησαν σε ρίψεις πυροτεχνημάτων στη Μπίλεφελτ Γερμανίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα περιστατικά συνέβησαν σε διαφορετικές συνοικίες της πόλης.
Γερμανική Αστυνομία νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο 18χρονοι νεκροί στη Γερμανία από ατυχήματα με πυροτεχνήματα

Δυο 18χρονοι έχασαν τη ζωή τους από τραύματα που υπέστησαν σε ρίψεις πυροτεχνημάτων στη Μπίλεφελτ Γερμανίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα περιστατικά συνέβησαν σε διαφορετικές συνοικίες της πόλης.
Σκιά όπλου Κολομβίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τέσσερις νεκροί σε επίθεση σε στρατιωτική βάση στην Κολομβία

Τέσσερις στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και 32 τραυματίστηκαν σε επίθεση με εκρηκτικά κατά βάσης του στρατού στην Κολομβία. Ο στρατός κατηγορεί την οργάνωση ELN για την επίθεση στο στρατόπεδο του 14ου τάγματος πεζικού στον νομό Σέσαρ.
Χριστουγεννιάτικη αγορά Μαγδεμβούργου
ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη 21χρονου στη Γερμανία για σχέδιο επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά

Η αστυνομία συνέλαβε 21χρονο από την Κεντρική Ασία, αποτρέποντας πιθανή επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεμβούργο, με υποψίες για ισλαμιστικό κίνητρο. Οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για ισλαμιστική βία.
Αυστραλός αστυνομικός δρόμου
ΔΙΕΘΝΗ

Δέκα νεκροί από την επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ στην Αυστραλία

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας ανέφερε πως 10 άτομα, μεταξύ αυτών ένας εκ των δραστών, έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση στη Μπόνταϊ του Σίδνεϊ. Δώδεκα τραυματίες, ανάμεσά τους και αστυνομικοί. Τραυματίας και ο δεύτερος δράστης.
Γερμανική Αστυνομία νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για σχέδιο επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά

Στη Βαυαρία συνελήφθησαν πέντε άνδρες για σχεδιαζόμενη επίθεση με όχημα σε χριστουγεννιάτικη αγορά. Οι ύποπτοι, αιγυπτιακής, μαροκινής και συριακής καταγωγής, φέρεται να είχαν ισλαμιστικά κίνητρα.