ΓΔ: 2295.32 0.67% Τζίρος: 235.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Τζόρτζια Μελόνι Ιταλία
Φώτο: Shutterstock

Η Τζόρτζια Μελόνι επισκέφθηκε τον πάπα Φραγκίσκο στο νοσοκομείο

Όπως αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση, η Μελόνι ευχήθηκε στον Φραγκίσκο γρήγορη ανάρρωση εξ ονόματος της κυβέρνησής της και όλου του ιταλικού έθνους.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα τον πάπα Φραγκίσκο, στον δέκατο όροφο της καθολικής πολυκλινικής της Ρώμης «Αγκοστίνο Τζεμέλι».

«Είμαι ευχαριστημένη που είδα ότι αντιδρά και επικοινωνεί. Αστειευθήκαμε όπως πάντα, δεν έχει χάσει το παροιμιώδες χιούμορ του», τόνισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση, η Μελόνι ευχήθηκε στον Φραγκίσκο γρήγορη ανάρρωση εξ ονόματος της κυβέρνησής της και όλου του ιταλικού έθνους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελικόπτερο διάσωσης Ιταλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλός σε καραντίνα μετά από επαφή με γυναίκα που πέθανε από χανταϊό

Σε καραντίνα τέθηκαν δύο νεαροί άνδρες σε Νάπολη και Καλαβρία που ήρθαν σε επαφή με 69χρονη γυναίκα η οποία πέθανε από χανταϊό. Θα παραμείνουν προληπτικά απομονωμένοι για 45 ημέρες, χωρίς συμπτώματα. Σε παρακολούθηση δύο ακόμα άτομα.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΔΙΕΘΝΗ

Υποχρεωτική καραντίνα για 24χρονο στην Ιταλία μετά από επαφή με θύμα χανταϊού

Σε καραντίνα τέθηκε 24χρονος έξω από τη Νάπολη, μετά από επαφή με ασθενή που πέθανε από χανταϊό. Είναι ένας από τέσσερις υπό ιατρική παρακολούθηση στην Ιταλία, παρότι δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα.
Σιντριβάνι Τρέβι Ρώμη
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κέιτ ετοιμάζει το πρώτο της ταξίδι στην Ιταλία μετά την ασθένειά της

Η πριγκίπισσα Κέιτ θα ταξιδέψει στην Ιταλία για την πρώτη επίσημη επίσκεψή της στο εξωτερικό μετά τη θεραπεία για καρκίνο, επικεντρώνοντας στην προσέγγιση Ρέτζο Εμίλια για την πρώιμη παιδική ανάπτυξη.