ΓΔ: 2204.24 1.87% Τζίρος: 662.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Olaf Scholz, Germany, Germania, SPD
Φωτο: Shutterstock

«Mην ταΐζεις τα διαδυκτιακά τρολς» λέει ο Σολτς στον Έλον Μασκ

Η απάντηση του Σοσιαλδημοκράτη καγκελάριου έρχεται μετά την πιο πρόσφατη διαμάχη με τον Μασκ, ο οποίος τον αποκάλεσε «ανόητο» και ισχυρίστηκε ότι θα «χάσει» τις γερμανικές εκλογές του Φεβρουαρίου.

Απάντηση στις διαδικτυακές επιθέσεις του Ελον Μασκ έδωσε ο Ολαφ Σολτς με ένα καυστικό σχόλιο και διαβεβαιώνοντας επίσης, σκωπτικά, ότι «δεν επιδιώκει την εύνοιά του».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή με συνθήματα», είπε ο Σολτς στη γερμανική εβδομαδιαία Stern σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το Σάββατο . «Δεν επιδιώκω να κερδίσω την εύνοια του κ. Μασκ. Το αφήνω σε άλλους», πρόσθεσε.

Η απάντηση του Σοσιαλδημοκράτη καγκελάριου έρχεται μετά την πιο πρόσφατη διαμάχη με τον Μασκ, ο οποίος τον αποκάλεσε «ανόητο» και ισχυρίστηκε ότι θα «χάσει» τις γερμανικές εκλογές του Φεβρουαρίου.

Ο Μασκ έχει επιτεθεί επίσης σε άλλους Γερμανούς πολιτικούς, χαρακτηρίζοντας τον Πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ «αντιδημοκρατικό τύραννο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φρίντριχ Μερτς ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Μερτς: Ώρα η Ρωσία να πληρώσει βαρύτερο τίμημα για τον πόλεμο

Ο Καγκελάριος Μερτς τόνισε ότι η Ευρώπη πρέπει να αυξήσει την πίεση στη Ρωσία ώστε να αποδεχθεί κατάπαυση του πυρός, καθώς προς το παρόν η Μόσχα δεν επιθυμεί να διακοπεί ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Έρχεται η κακοκαιρία Elli, επιδείνωση απόψε στα βόρεια

Η κακοκαιρία «Elli» πλήττει τη Γερμανία με ισχυρό ψύχος, χιόνια και ανέμους. Τρία κρατίδια κλείνουν τα σχολεία αύριο, περιορισμοί στα τρένα και ακυρώσεις πλοίων, προειδοποιήσεις για κινδύνους λόγω παγετού και ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Α2.
Κτίριο Ράιχσταγκ Βερολίνου
ΔΙΕΘΝΗ

Βερολίνο: Κριτική σε ηγέτες για τις προτεραιότητές τους σε περίοδο κρίσης

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η επιλογή του δημάρχου Βερολίνου να παίξει τένις την ώρα του μπλακ-άουτ, ενώ ο πρωθυπουργός Βρανδεμβούργου σκόπευε να φύγει διακοπές εν μέσω κυβερνητικής κρίσης. Σφοδρή κριτική και από συμμάχους τους.
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
ΔΙΕΘΝΗ

Η Άιντραχτ απέκτησε δανεικό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τον Καλιμουεντό

Ο Αρνό Καλιμουέντο παραχωρήθηκε δανεικός από τη Νότιγχαμ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με οψιόν αγοράς, ελπίζοντας να βρει ρόλο μετά από περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην Premier League και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα για έξοδο στην Ευρώπη.