ΓΔ: 2500.79 2.08% Τζίρος: 376.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κατεστραμμένο κτήριο Κίεβο
Πυροσβέστες επιχειρούν σε κατεστραμμένο κτήριο στο Κίεβο μετά από επίθεση.

Νέες επιθέσεις με ρουκέτες και μη επανδρωμένα της Ρωσίας στην Ουκρανία

Τριάντα ένα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν πάνω από τις περιοχές του Κιέβου, της Πολτάβα, του Τσερνίχιβ, του Σούμι και του Τσερκάσι, μετέδωσε το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform.

Η Ρωσία επιτέθηκε απόψε στο έδαφος της Ουκρανίας με 68 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τέσσερις πυραύλους, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία, σύμφωνα με το Reuters.

Δύο βαλλιστικοί πύραυλοι Iskander-M έπληξαν τις περιοχές Πολτάβα και Οδησσό και δύο πύραυλοι Kh-59 εκτοξεύθηκαν εναντίον των περιοχών Τσερνίχιβ και Σούμι, ανέφερε η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία στην εφαρμογή επικοινωνίας Telegram.

Αναφέρεται ότι οι ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας κατέστρεψαν 31 από τα drones και δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για 36 drones, γεγονός που υποδηλώνει ότι πιθανότατα αναχαιτίστηκαν από τις ουκρανικές δυνάμεις ηλεκτρονικού πολέμου.

Ένα drone συνεχίζει να βρίσκεται στον αέρα, δήλωσαν οι ουκρανικές δυνάμεις.

Τριάντα ένα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν πάνω από τις περιοχές του Κιέβου, της Πολτάβα, του Τσερνίχιβ, του Σούμι και του Τσερκάσι, μετέδωσε το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεστραμμένο κτίριο πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία βομβάρδισε λιμάνι στην Οδησσό, ένας άνθρωπος νεκρός

Η Ρωσία επιτέθηκε σε υποδομές στο λιμάνι της Οδησσού, πλήττοντας πλοίο με σημαία Αντίγκουα και Μπαρμπούντα. Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Όλεχ Κίπερ. Προκλήθηκαν ζημιές σε κτίρια και αποθήκες.
Ζαπορίζια πυρηνικός σταθμός
ΔΙΕΘΝΗ

Ζαπορίζια: Νεκρός αρχιμηχανικός σε ρωσικό πυρηνικό σταθμό από επίθεση drone

Ο αρχιμηχανικός του ρωσικού ελεγχόμενου πυρηνικού σταθμού Ζαπορίζια σκοτώθηκε από ουκρανικό πλήγμα με drone κοντά στις εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τη ρωσική Rosatom. Νεκρός και ο οδηγός του οχήματος.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί στην Οδησσό από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία

Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός ρωσικής επίθεσης στην Οδησσό, σύμφωνα με τον τοπικό στρατιωτικό διοικητή. Η Μόσχα ανέλαβε την ευθύνη για τα πλήγματα, ενώ προηγήθηκε προειδοποίηση για πυραύλους στην περιοχή.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Κίεβο: Πολλαπλές εκρήξεις σημειώθηκαν στην Ουκρανική πρωτεύουσα

Δέκα εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Κίεβο μετά από συναγερμό για ρωσικά πυραυλικά πλήγματα. Ο στρατός ανακοίνωσε εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων και ο δήμαρχος δήλωσε ότι η αντιαεροπορική άμυνα βρίσκεται σε δράση.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα κατέστρεψαν αποθήκη του Ερυθρού Σταυρού

Αποθήκη του Ουκρανικού Ερυθρού Σταυρού στο Κίεβο καταστράφηκε από ρωσικά πλήγματα, σύμφωνα με τον οργανισμό. Η αξία της ανθρωπιστικής βοήθειας που χάθηκε ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ, δήλωσε σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ.