ΓΔ: 2035.57 1.15% Τζίρος: 247.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:09
Ουκρανικός στρατός μάχη
Στρατιώτες της Ουκρανίας πυροβολούν βαρύ πυροβολικό στο πεδίο μάχης κατά τον πόλεμο.

Η Ουκρανία σκέφτεται το ενδεχόμενο να διακόψει τις σχέσεις της με το Ιράν

Μπορώ όμως να πω ότι όλες οι επιλογές, βρίσκονται στο τραπέζι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Χεόρχιι Τίχιι, όταν ρωτήθηκε αν το Κίεβο θα μπορούσε να διακόψει τις σχέσεις με την Τεχεράνη.

Το Κίεβο δήλωσε σήμερα ότι θα επανεξετάσει τις επιλογές του και θα μπορούσε ακόμη και να διακόψει τις σχέσεις του με το Ιράν εάν η Ρωσία χρησιμοποιήσει βαλλιστικούς πυραύλους που προμηθεύτηκε από την Τεχεράνη για να επιτεθεί σε στόχους στην Ουκρανία.

«Δεν θα πω τώρα τι ακριβώς εννοώ με τον όρο καταστροφικές συνέπειες, για να μην αποδυναμώσω τη διπλωματική μας θέση. Μπορώ όμως να πω ότι όλες οι επιλογές, συμπεριλαμβανομένης αυτής που αναφέρατε, βρίσκονται στο τραπέζι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Χεόρχιι Τίχιι, όταν ρωτήθηκε αν το Κίεβο θα μπορούσε να διακόψει τις σχέσεις με την Τεχεράνη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Τραμπ ετοιμάζει κυρώσεις για χώρες με εμπορικές σχέσεις Ρωσίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι ετοιμάζουν νομοσχέδιο που θα προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε χώρες που συνεργάζονται με τη Ρωσία, σημειώνοντας ότι πιθανόν να συμπεριληφθεί και το Ιράν σε αυτές τις κυρώσεις.
Σημαίες ΗΠΑ Ρωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Ελπίζουμε οι ΗΠΑ να μην κλιμακώσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ εξέφρασε την ελπίδα ότι οι ΗΠΑ δεν θα κλιμακώσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία και τόνισε πως υπολογίζει στη λογική και στον διάλογο για αναζήτηση βιώσιμης λύσης, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.
Πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Πάνω από 1.400 Αφρικανοί μάχονται για τη Ρωσία, λέει το Κίεβο

Πάνω από 1.400 πολίτες από 36 αφρικανικές χώρες πολεμούν δίπλα στη Ρωσία στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Κίεβο, το οποίο καταγγέλλει προσπάθειες στρατολόγησης Αφρικανών με απατηλά συμβόλαια και καλεί τις κυβερνήσεις να προειδοποιήσουν τους πολίτες τους.
Μαρία Ζαχάροβα συνέντευξη τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Επίθεση στη Ρώμη μετά την κατάρρευση του Πύργου στην Ιταλία

Η Μαρία Ζαχάροβα συνέδεσε την μερική κατάρρευση του Πύργου των Κόμηδων με την οικονομική στήριξη της Ιταλίας προς την Ουκρανία, προκαλώντας την αντίδραση του ιταλικού ΥΠΕΞ που κάλεσε τον Ρώσο πρέσβη για διαμαρτυρία.
Σημαίες Ρωσίας Λευκορωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Τσε, ΥΠΕΞ Β. Κορέας, επισκέπτεται Ρωσία και Λευκορωσία

Η υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας θα επισκεφθεί Ρωσία και Λευκορωσία ύστερα από προσκλήσεις των αντίστοιχων υπουργείων, όπως μετέδωσε το KCNA, χωρίς να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα των επισκέψεων.