ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:56:19
Μπιλ Γκέιτς πορτρέτο
Φώτο: Shutterstock

Η Μελίντα Γκέιτς αποσύρεται από το φιλανθρωπικό Ίδρυμα Γκέιτς

Οι δισεκατομμυριούχοι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, συνιδρυτές ενός από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς παγκοσμίως, υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2021, έπειτα από 27 χρόνια γάμου.

Η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτήθηκε από συμπρόεδρος του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ, η τελευταία της ημέρα στο ίδρυμα θα είναι η 7η Ιουνίου.

Οι δισεκατομμυριούχοι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, συνιδρυτές ενός από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς παγκοσμίως, υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2021, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τότε είχαν δεσμευτεί ότι θα συνεχίσουν μαζί το φιλανθρωπικό έργο τους.

Το ίδρυμα είναι ένας από τους ισχυρότερους οργανισμούς παγκοσμίως όσον αφορά τη δημόσια υγεία. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει επενδύσει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια για να φέρει μια επιχειρηματική προσέγγιση στην καταπολέμηση της φτώχειας και των ασθενειών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδική κάλυψη από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του Υπουργείου

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την επέκταση των Κινητών Ομάδων Υγείας σε όλη τη χώρα, διασφαλίζοντας πανελλαδική κάλυψη και χρηματοδότηση. Κάθε χρόνο θα εξυπηρετούνται τουλάχιστον 500.000 πολίτες.
Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εξωτερικά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για το νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Μέσω ΣΔΙΤ εκδηλώνεται έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την ανέγερση του νέου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσαν τα Υπουργεία Υγείας και Οικονομικών.
Δημήτρης Παπαστεργίου ομιλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ψηφιακά εργαλεία για την προστασία ανηλίκων, τονίζει ο Δ. Παπαστεργίου

Ξεκινά άμεσα η λειτουργία νέων ψηφιακών εργαλείων για την προστασία ανηλίκων από καπνό και αλκοόλ. Δημιουργείται ψηφιακό μητρώο καταστημάτων, ενώ οι εκδηλώσεις για ανηλίκους θα δηλώνονται ηλεκτρονικά στις αρχές.