ΓΔ: 2245.61 -0.09% Τζίρος: 341.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
ΒΑ
Φώτο: Shutterstock

Η British Airways ακύρωσε τις πτήσεις προς Κίνα μέχρι τα τέλη Μαρτίου

Τον περασμένο μήνα η αεροπορική εταιρεία είχε ακυρώσει τις πτήσεις της προς το Πεκίνο και τη Σαγκάη μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Η αεροπορική εταιρεία British Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις της προς την ηπειρωτική Κίνα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, καθώς η βρετανική κυβέρνηση διατηρεί σε ισχύ την ταξιδιωτική οδηγία προς τους Βρετανούς πολίτες να αποφεύγουν τις μη απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις στη χώρα αυτή, λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.

Τον περασμένο μήνα η BA είχε ακυρώσει τις πτήσεις της προς το Πεκίνο και τη Σαγκάη μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Ακυρώσαμε τις πτήσεις από και προς το Πεκίνο και τη Σαγκάη μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Οι πτήσεις προς και από το Χονγκ Κονγκ εκτελούνται κανονικά. Επικοινωνούμε με τους πελάτες μας (που είχαν κλείσει εισιτήρια για τις πτήσεις που ακυρώθηκαν) για να συζητήσουμε τις επιλογές τους, όπως το κλείσιμο εισιτηρίων με άλλους αερομεταφορείς, εφόσον είναι εφικτό, την αποζημίωσή τους ή το ταξίδι τους με την BA σε μεταγενέστερη ημερομηνία», πρόσθεσε.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγετώνας στη Γροιλανδία
ΔΙΕΘΝΗ

Βόρειες χώρες διαψεύδουν Τραμπ για «ρωσοκινεζικά πλοία» στη Γροιλανδία

Διπλωμάτες βόρειων χωρών διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Τραμπ για ρωσικά και κινεζικά πλοία κοντά στη Γροιλανδία, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τους Financial Times.
Μπιγκ Μπεν Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα απορρίπτει ως ανυπόστατες τις κατηγορίες κατασκοπείας Βρετανίας

Η κινεζική πρεσβεία στη Βρετανία χαρακτήρισε ως «αποκυήματα της φαντασίας» και «κακόβουλες συκοφαντίες» τους ισχυρισμούς της MI5 για κινεζική κατασκοπεία στο βρετανικό κοινοβούλιο, καταδικάζοντας τις ενέργειες του Ηνωμένου Βασιλείου.
AML καταπολέμηση ξεπλύματος χρήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: 11 χρόνια φυλάκιση στην Τσιάν για απάτη με bitcoin $6 δισ.

Η Ζιμίν Τσιάν, γνωστή ως «θεά του πλούτου», καταδικάστηκε στο Λονδίνο σε 11 χρόνια και 8 μήνες για ξέπλυμα χρημάτων που προέρχονταν από κολοσσιαία απάτη τύπου «πυραμίδας» με πάνω από 128.000 θύματα και κατάσχεση 61.000 bitcoin.
Σημαίες Κίνας και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Κατηγορίες για κατασκοπεία υπέρ Κίνας στη Βρετανία - Αντίδραση Πεκίνου

Η κινεζική πρεσβεία στο Λονδίνο καταδίκασε έντονα τις βρετανικές καταγγελίες για υπόθεση κατασκοπείας, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες και αβάσιμες κατηγορίες και κάλεσε το Ηνωμένο Βασίλειο να πάψει τις αντικινεζικές ενέργειες.