ΓΔ: 2038.38 0.22% Τζίρος: 210.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Shutterstock

Σφοδρές χιονοπτώσεις στην Ολλανδία - Κλειστό το αεροδρόμιο Σίπχολ

Η ιστοσελίδα του αεροδρομίου του Άμστερνταμ κατά τις 12 τοπική ώρα σήμερα ανέφερε ότι σχεδόν 150 εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις είχαν ματαιωθεί.

Δεκάδες πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, το Σίπχολ, ακυρώθηκαν σήμερα εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης η οποία αναμένεται να πλήξει την Ολλανδία αργά το μεσημέρι.

Η ιστοσελίδα του αεροδρομίου κατά τις 12 τοπική ώρα σήμερα ανέφερε ότι σχεδόν 150 εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις είχαν ματαιωθεί. Η ολλανδική αεροπορική εταιρία KLM, ο βασικός χρήστης του αεροδρομίου, δήλωσε στο ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP ότι ματαίωσε 65 ευρωπαϊκές πτήσεις για το μεσημέρι και το απόγευμα.

Κατά την διάρκεια των προηγούμενων ημερών το κύμα κακοκαιρίας έπληξε τη βόρεια και ανατολική Γερμανία, με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στη Βαυαρία, προκαλώντας χάος στις συγκοινωνίες, αφού ακυρώθηκαν οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Μονάχου, ενώ τουλάχιστον μέχρι και αύριο, Δευτέρα, θα παραμείνει κλειστό το σιδηροδρομικό δίκτυο. Σοβαρά προβλήματα από τις σφοδρές χιονοπτώσεις έχουν σημειωθεί και στην Αυστρία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολλανδικό Κοινοβούλιο
ΔΙΕΘΝΗ

Ολλανδία: Τι πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές της 29ης Οκτωβρίου

Στις 29 Οκτωβρίου η Ολλανδία θα ψηφίσει για νέο κοινοβούλιο, μετά την πτώση της κυβέρνησης. Το ακροδεξιό PVV του Βίλντερς προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αν και κάποιοι ψηφοφόροι κινούνται προς τους Χριστιανοδημοκράτες.
Κότες σε πτηνοτροφείο
ΔΙΕΘΝΗ

Εστίες γρίπης Η5Ν1 σε Ολλανδία, Βέλγιο και Σλοβακία, θανατώνονται χιλιάδες πτηνά

Στην Ολλανδία θα θανατωθούν 161.000 κότες λόγω γρίπης των πτηνών σε ορνιθοτροφείο, με απαγόρευση κυκλοφορίας σε ακτίνα 10 χλμ. και περιοριστικά μέτρα για τους πτηνοτρόφους, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.