ΓΔ: 2471.86 0.00% Τζίρος: 52.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:27:38
Αμερικανική σημαία Χρηματιστήριο

Ανοδικό κλείσιμο στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Με άνοδο έκλεισε η Wall Street, με τον Dow Jones να φτάνει σε ιστορικό υψηλό στις 50.644,28 μονάδες. Ο Nasdaq ενισχύθηκε επίσης, κλείνοντας στις 26.674,73 μονάδες, ενώ οι επενδυτές παρακολουθούν τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν.

Με κέρδη ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς ο δείκτης Dow Jones κατέγραψε νέο ιστορικό υψηλό. Η αγορά κινήθηκε θετικά, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να επικεντρώνεται στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 182,60 μονάδων ή 0,36%, διαμορφούμενος στις 50.644,28 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, όπου κυριαρχούν οι μετοχές τεχνολογικών εταιρειών, ενισχύθηκε κατά 18,55 μονάδες ή 0,07%, κλείνοντας στις 26.674,73 μονάδες.

Ανοδικά κινήθηκε και ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο για τη γενική τάση της αγοράς. Ο δείκτης σημείωσε άνοδο 1,24 μονάδων ή 0,02%, κλείνοντας στις 7.520,36 μονάδες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οθόνη χρηματιστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Χρηματιστήριο έκλεισε χωρίς σαφή τάση

Μικτές τάσεις κατέγραψε η Wall Street, με τον Dow Jones να υποχωρεί κατά 85,42 μονάδες στις 46.584,46 και τον Nasdaq να ενισχύεται κατά 21,51 μονάδες στις 22.017,84, ενώ οι αγορές αναμένουν τις εξελίξεις σχετικά με το τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ ανακοινώνει νέα φάση στη συμφωνία του Ιράν χωρίς επενδύσεις από ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι η συμφωνία με το Ιράν περνά στη δεύτερη φάση, η οποία θεωρεί ότι θα είναι ευκολότερη, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι ΗΠΑ δεν θα επενδύσουν χρήματα στη χώρα.
Δολάριο ΗΠΑ και αγορά
ΔΙΕΘΝΗ

Οι μετοχές ανεβαίνουν, το πετρέλαιο σε πτώση στις διεθνείς αγορές

Άνοδο σημείωσαν οι μετοχές σε διεθνείς αγορές, ενώ το πετρέλαιο υποχώρησε άνω του 3%, καθώς αναζωπυρώνονται ελπίδες συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν. Οι επενδυτές αναμένουν το ντεμπούτο της SpaceX στη Wall Street.