ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Allwyn-ΟΠΑΠ
Φώτο: Τα κεντρικά γραφεία της Allwyn στην Ελλάδα. Credits: Allwyn

Allwyn: Ο Paul Schmid αγόρασε 18.350 μετοχές της εταιρείας

Ο Paul Schmid, ανεξάρτητο μέλος του ΔΣ της Allwyn, προχώρησε σε αγορά 18.350 μετοχών αξίας 251.700 ευρώ, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις γνωστοποίησης.

Η Allwyn γνωστοποίησε αγορά μετοχών από μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων διαφάνειας της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο Paul Schmid, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ, προχώρησε στις 21 Απριλίου 2026 στην αγορά 18.350 μετοχών, συνολικής αξίας 251.700,48 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Allwyn

Allwyn AG ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, ότι στο πλαίσιο της «υποχρέωσης γνωστοποίησης συναλλαγών», ο κ. Paul Schmid, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ, προέβη στις 21.04.2026 σε αγορά, 18.350 μετοχών της Εταιρείας, συνολικής αξίας 251.700,48 ευρώ.

Λουξεμβούργο 24.04.2026

Allwyn AG

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκπομπή της Allwyn
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ στο Allwyn Game Time για μπάλα και τηλεόραση

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ στο Allwyn Game Time: Οι δύσκολοι ρόλοι, τα red flags και η... βουτιά σε πισίνα που έγινε viral. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τον τελικό του Champions League και την καθημερινότητά της δίπλα σε έναν Ολυμπιονίκη.
Πήλιος και Καλοσκάμης στο Allwyn Game Time σε ένα επεισόδιο για πρωταθλητές
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πήλιος και Καλοσκάμης στο Allwyn Game Time μετά τον τίτλο της ΑΕΚ

Πήλιος και Καλοσκάμης στο Allwyn Game Time σε ένα επεισόδιο για πρωταθλητές. Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ μιλάνε για τη φιέστα, τη μεγάλη συμβολή του κόσμου και τον συμπαίκτη τους που είχε προβλέψει την κατάκτηση του τίτλου